Gå direkt till innehåll
Anders MND.jpg

Bild -

Anders MND.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1000 x 560, 298 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Erik Kjellin

Erik Kjellin

Presskontakt Presschef 073-934 92 89

Relaterat innehåll

"Läkemedel måste nå Ukrainas befolkning"

"Läkemedel måste nå Ukrainas befolkning"

Ukrainas behov av läkemedel och andra medicinska produkter är enorma. Samtidigt är det förenat med stora svårigheter och risker att få in läkemedel i ett land under rådande krig. Vi behöver humanitära korridorer för livsviktiga transporter – och de behövs nu, säger Anders Blanck, Lifs vd i en ledare i Life-time.

Utan ett fungerande internationellt patentskydd hade vi inte haft några vacciner alls mot pandemin, säger Anders Blanck, vd Lif.

"Slopade patent ger inte global rättvisa"

Fördelningen av vacciner mot covid-19 mellan världens länder är djupt ojämlik. Men slopade patent kommer inte att skapa ökad global rättvisa. Utan ett fungerande internationellt patentskydd hade vi inte haft några vacciner alls mot pandemin, skriver Anders Blanck i en ledare i Life-time.