Gå direkt till innehåll
Anders Blanck 3 MND

Bild -

Anders Blanck 3 MND

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1000 x 560, 379 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Erik Kjellin

Erik Kjellin

Presskontakt Presschef 073-934 92 89

Relaterat innehåll

Lifs vd Anders Blanck konstaterar att patienter med allvarliga sällsynta sjukdomar inte har tid att vänta på långsiktiga systemförändringar för att få tillgång till nya behandlingar.

" Patienter har inte tid att vänta"

Vi inom läkemedelsbranschen har länge efterlyst konkret och kontinuerlig samverkan mellan oss, statliga myndigheter och regionerna för att lösa de allvarliga brister som idag finns inom det svenska läkemedelssystemet. Jag hoppas att detta nu blir verklighet. Men det är bråttom – patienter med allvarliga sällsynta sjukdomar har inte tid att vänta, skriver Lifs Anders Blanck i en ledare i Life-time.